En liten down

Jeg er egentlig ganske fornøyd med hvordan dagene går. I går var en tung dag, men med litt hjelp av en god venninne og medisiner gikk gårsdagen over i dagen i dag. Det var en stund der hvor jeg trodde det ikke gikk lenger og tanken om alle medisinene som ligger i skapet ble veldig sterk.

MEN – jeg kom meg gjennom det. Med stort sett hodet og følelsene i behold. Jeg var en tur på DPS for en samtale med en av primærkontaktene mine fra allmennteamet. Det var hyggelig, selvom situasjonen var preget av at jeg var helt på kanten til å løse ut mestringsplanen min.

Dagen i dag har vært preget av uro og jeg har sittet i mange timer og sett ut i luften i stuen hjemme. Klokken har gått av seg selv og følelsene har vært avstengt.

Vært hos fastlegen min for å ta et blodspeil i dag. Vi sjekket muligheten for at jeg kan øke noen medisiner igjen, men vil se hvor mye jeg kan ta opp først.

I morgen er det time til fru. psykolog og obligatorisk ferdighetstrening på skolen. Nå er det straks klart for sengen her.

IMG_6746.JPG

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s