Det er vanskelig å være meg nå

Tiden står stille samtidig som dagene flyr avsted. Har vært de siste fem dagene i Barcelona hvor jeg har tilbragt 80% av tiden i sengen. Det har vært store opptøyer og mye styr med politiet og annet drama. Vi har vært ganske skjermet fra det, bortsett fra at politiet vekslet skudd mot noen demonstranter rett utenfor stadion hvor vi var. Helikopter har hengt over oss hele tiden. 

Jeg har hatt lyst til å oppsøke opptøyene, stille meg foran i demonstrasjonen og si «skyt meg!!» 

Jeg er fortsatt skadefri. Det har holdt hardt, men det har gått bra så langt. Jeg har sovet og sovet disse dagene. The Good Wife og jeg har blitt bedre kjent og jeg tror det har vært med på å hjelpe meg gjennom dagene. Har hatt jevnlig kontakt med døgn på DPS og fru. Psykolog. 

Jeg trodde jeg var fri, men der tok jeg tydeligvis feil – igjen! Har ikke møtt noen av de på snart elleve mnd, også plutselig dukker de opp hjemme hos meg. Jeg fortjener noe annet. Noe annet enn å bli voldtatt i mitt eget hjem, slått og dopet ned av fire menn. 

På voldtektsmottaket var det snille og forståelsesfulle mennesker. De tok over hundre bilder av skader på kroppen min, sydde tre sting og tok alle mulige slags prøver. Både blod og urin, i tillegg til q-tips som de stakk inn i alle kroppens åpninger. Jeg hadde med meg en av miljøkontaktene fra døgn, noe jeg er veldig takknemmelig for. Hun sa ikke så mye, men støttet meg når jeg forklarte min historie og hjalp meg i forhold til sedering. I løpet av kvelden fikk jeg 50 mg vival til sammen. Heldigvis!! 

Skadetrangen er enorm, og de suicidale tankene veldig påtrengende. Goden med Modum henger høyt, ellers ville jeg ikke klart meg. Da tror jeg de måtte lagt meg inn og holdt meg der.  

Uansett – jeg er her. Utvendig er jeg like hel, innvendig fullstendig knust! Men jeg er her… Akkurat nå holder det i massevis 

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 svar til Det er vanskelig å være meg nå

  1. Den grønne sier:

    Vet det betyr så lite og fikser ingenting, men sender deg en liten klem og et 💕 likevel.

  2. Tine sier:

    Faen jeg blir så forbanna. Går det ikke an å få bura disse mannfolka inne? Det burde ikke være mulig at samme menneske forgriper seg på noen gang på gang når vi har et rettssystem som har vedtatt å ha sterkere fokus på slike saker.

  3. Jeg er oppriktig glad for at du fortsatt er her ❤ Blir umåtelig sinna over at det skal gå ann, som Tine sier. Vil bare sende deg godhet og varme ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s